Fotografske delavnice

Trenutek

Prišli ste do točke. Ne veste kako bi nadgradili svoje fotografsko znanje in posledično še vedno skušate priti, do res pristnih in karakternih fotografij?
Naj vam ne bo nerodno. Vsi začnemo na začetku. Fotografija me spremlja že 7 let in moj vstop v hobi ni pod nobenim pogojem izgledal profesionalno. Ob zdajšnjem pogledu nazaj pa bi sebe le še nekam poslal 😀

Pregovor pravi, »Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.«. Ampak tudi mojster brez osnov, težko zraste v to kar si želi. Zaupam, da le tanka nitka loči moment, ki privede do odboja hobija. Narejeni smo, da probamo veliko stvari in začutimo kaj nam daje veselje. To dobite od ljudi, ki se s to dejavnostjo resno ukvarjajo. S tem namenom sem se tudi jaz odločil deliti svoje znanje vam in vse to zapakiral v fotografske delavnice. Vem kako je pomembno dajanje.

Delavnica

Fotografiranje s pametnim telefonom

Radi fotografirate? Vsaka fotografija, ki jo naredite, se vam ne zdi najboljša?
Zaupam vam, krivi niste vi ali vaša naprava. S pomočjo ustvarjalnega razmišljanja boste lahko prišli do želene fotografije. Skupaj se bomo naučili lastnosti fotografije in kako se pravilno pozicionirati za pravilno kompozicijo.


Več o delavnici.
V prihodnje bodo na voljo naslednje fotografske delavnice...

Začetna delavnica fotografije

Namen je začetnikom prikazati svet fotografije. Skupaj bomo prišli do znanja, kako upravljati digitalno zrcalnorefleksni fotoaparat (DSLR). Pokazal bom vse skrite trike, kako v nekaj kratkih postopkih do boljše in čistejše fotografije.

Nadaljevalna delavnica fotografije

Gre za nadaljevanje začetne delavnice fotografije, ko so vse nastavitve že znane in lahko obvladljive. Seveda je fotografija razmišljanje, skupaj bomo napeli možgane, dobro premislili in obiskali tudi teren.

Delavnica Photoshopa

Od vedno ste si želeli izgubiti nekaj odvečnih kilogramov, polepšati obraz ali pa celo iz domačega kavča se preslikati na dopust. Vse to je mogoče le z nekaj kliki v zmogljivem programu Photoshop.

Individualno svetovanje fotografije

Gre za individualno svetovanje o fotografiji. Pomagam in vas pri tem usmerjam na fotografski poti.
"Pro Bono" lahko do konca leta 2022 izkoristite izvedbo svetovanja preko online v dolžini 30min. Potreben je dogovor!

Fotografski potepi

Foto potepu bodo namenjeni druženju. Poleg druženja pa bom na voljo za kakršna koli vprašanja. Zadan bo cilj, kaj bomo obiskali in s kakšnim namenom bomo tam.

Te zanimajo podrobnosti?

"Kdor jezika špara, kruha strada." pravi slovenski pregovor.
V primeru vprašanja te toplo povabim h stiku. Z veseljem bom našel čas tudi zate ❤