Prejmete povratne informacije.

Vem, da delaš prav.

Zagotovljeni rezultati.

Odkrite svoj potencial in upajte si narediti boljše fotografije

Pomagam vam izboljšati vašo fotografski žilico in vas pripeljati, do točke kjer boste imeli boljše fotografije od drugih.

Kako deluje:

Vi se sprostite in na interaktiven način pridobite znanje, katerega implementirate v vsakdanje življenje.
Jaz poskrbim za vzdušje in vas brez ovinkov hitro pripeljem do točke, ko bodo vaše fotografije iztople iz povprečja.

Vsak zapisuje fotografijo po svoje.

Želite delati boljše fotografije?
Kontaktirajte me preko obrazca ali e-naslova hello@blazlencek.com.

Delavnice

Fotograf

Blaž Lenček

Sem strasten fotograf in mentor z globoko ljubeznijo do narave. Moje srce bije v ritmu fotografskega sveta, kjer izražam svoj potencial.

Svojo fotografsko pot sem začel kot ljubitelj narave, kjer sem našel navdih in brezmejno strast do fotografiranja. Moj talent za zajemanje čudovitih trenutkov v naravi je kmalu pritegnil pozornost, in danes sem ponosen, da sem profesionalni fotograf, ki s svojimi delavnicami in mentorstvom navdušuje druge.

Moja filozofija mentoriranja je preprosta: brez zadržkov delim svoje znanje in izkušnje, saj verjamem v neposreden pristop k učenju. S svojim strokovnim znanjem in sproščenim pristopom vam pomagam razvijati tehnične veščine in estetski pogled, da ustvarite izjemne fotografije. Moj cilj je, da skozi mentorstvo sprožim vaš ustvarjalni potencial in vam omogočim, da dosežete vrhunske rezultate.

Pridružite se mi na mojih delavnicah ali stopite v stik z mano, da skupaj začrtamo vašo fotografsko pot. Prepričan sem, da bomo skupaj ustvarili izjemne trenutke, ki bodo govorili zase in zrcalili vašo edinstveno vizijo sveta.

Izberi delavnico

Iz spodaj naštetih delavnic izberete tisto, katera je vam ljuba in uporabna za vaš vsakdanjik.

Zabavaj se v učenju

Tekom izvajanja delavnic si podrobno zapisujte vse informacije in vprašajte vse kar vam je tuje.

Preseneti svojo publiko

Ob implementaciji znanja v vaše življenje boste pustili svojo publiko odprtih ust.

Na voljo so vam naslednje delavnice

Foto začeket

Prvi korak v svet fotografije. Dobite zagon za pravilno rokovanje z digitalno zrcalno refleksnim fotoaparatom (DSLR) in po koncu delavnice vam bo avto funkcija fotoaparata tuja.

Foto nadaljevanje

Vsa pridobljena znanja iz prejšnje delavnice združimo skupaj s kreativnim razmišljanjem. Prišli boste do točke, ko bo vaš pogled na fotografijo povsem drugačen.

Pametni telefon

V manj obsežnem načinu osvojite vaš pametni telefon. Brez ovinkarjenja dobite vse informacije s katerimi boste bili pripravljeni zajeti vaš dan v najlepšo fotografijo.

Mentorstvo

Najbolj učinkovit način za hitrejše in poglobljeno učenje fotografije. Priporočljivo je sestaviti vprašanja o stvareh katere vas zanimajo in le te popolnoma osvojiti.

Photoshop master

Photoshop je računalniško okolje za manipulacijo fotografij. Prebili se boste skozi zahtevna orodja za polepšanje obraza, preslikanje osebe na drugo lokacijo in še veliko več.

Potep v neznano

Foto potepu bodo namenjeni druženju. Poleg druženja pa bom na voljo za kakršna koli vprašanja. Zadan bo cilj, kaj bomo obiskali in s kakšnim namenom bomo tam.

Do konca leta 2024 lahko izkoristite "PRO BONO" online izvedbo svetovanja v dolžini 15min.
Potreben je predhoden dogovor!

Pogovorimo se

Stopimo v stik

  Pokličite me

  +386 71 238 800

  Pišite mi

  hello@blazlencek.com

  Bodite na tekočem o delavnicah.

  Spoštujem zasebnost, ob enem pa zagotavljam ena ali dve novici na mesec.