Hej, sem Blaž Lenček!

Samostojni podjetnik, ki delujm na področju medijske produkcije. Specializiran sem za fotografiranje dogodkov in porok, snemanje, izdelavo spletnih strani, oblikovanje in izvajanjem fotografskih delavnic. Svojo podjetniško pot sem začel pred 5 leti in od takrat sem pridobil bogate izkušnje na področju medijskega ustvarjanja.

Osredotočam se vedno na svoje stranke in jih postavim na prvo mesto. S svojim pristopom se poglobm v strankino perspektivo in temeljito spoznam njene želje in potrebe. S svojim znanjem in izkušnjami na področju multimedijskega šolanja zagotavljam strokovnost in izvrstne rezultate.

Kot podjetnik negujem vrednote, kot so prilagodljivost, natančnost, hitrost, razumljivost in sproščenost. Stremim k temu, da svoje podjetje nadgradim do te mere, da še bolje zadovoljim potrebe svojih strank. Ciljam zagotoviti najboljše udobje strankam ob obisku na sedežu podjetja ter ponuditi vrhunske storitve in ustvarjalne rešitve na področju medijske produkcije.

Sem zvest podjetnik, ki si prizadevam ustvariti izjemne medijske izdelke in zadovoljiti potrebe strank na najboljši možni način. S svojo predanostjo kakovosti in odličnosti, prilagodljivostjo ter strokovnostjo si prizadeva graditi dolgoročne odnose s strankami in uspešno razvijati svoje podjetje v prihodnosti.

Želite narediti korak že danes? Kontaktirajte me!

Kontakt.

TEL.: +386 (0) 71 – 238 – 800
E-mail: hello@blazlencek.com
Lokacija: Slovenija / Worldwide

Agencije. / naročniki.

Podjetniški inkubator perspektiva Postojna, Sabina Karajković, Tadeja Znidarko, Mimotho, Slavec Design, Vokalna skupina Mavrica, Hey Travelicious, Občina Pivka, Dina, Ljudska univerza Postojna, VW Oks, Shine – Ines Šajn Djak, Ljudska univerza Ajdovščina, Jan Jurca in Vital Jurca, Eko Art, IQ Wood, Lesko Žiri.

Samostojne razstave.

  • Kaplja morja – Krpanov dom, Pivka – 2019

Dokumentarni filmi.