Jaz


Strasten Fotograf in Snemalec

Samostojni podjetnik, ki delujem na področju medijske produkcije. Specializiran za fotografiranje dogodkov in porok, snemanje, izdelavo spletnih strani, oblikovanje in izvajanjem fotografskih delavnic. Svojo podjetniško pot sem začel pred 5 leti in od takrat pridobil bogate izkušnje na področju medijskega ustvarjanja.

Osredotočam se vedno na svoje stranke in jih postavim na prvo mesto. S svojim pristopom se poglobim v strankino perspektivo in temeljito spoznam njene želje in potrebe. S svojim znanjem in izkušnjami na področju multimedijskega šolanja zagotavljam strokovnost in izvrstne rezultate.

Kot podjetnik negujem vrednote, kot so prilagodljivost, natančnost, hitrost, razumljivost in sproščenost. Stremim k temu, da svoje podjetje nadgradim do te mere, da še bolje zadovoljim potrebe svojih strank. Ob obisku ciljam zagotoviti najboljše udobje strankam ter ponuditi vrhunske storitve in ustvarjalne rešitve na področju medijske produkcije.

Sem zvest podjetnik, ki si prizadevam ustvariti izjemne izdelke in zadovoljiti potrebe strank na najboljši način. S svojo predanostjo kakovosti in odličnosti, prilagodljivostjo ter strokovnostjo si prizadeva graditi dolgoročne odnose in uspešno razvijati svoje podjetje.